JU “Agencija Jajce” u okviru 25. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru od 16. do subote, 20. travnja na zajedničkom štandu SBK/KSB predstavlja turističke potencijale grada Jajca, s posebnim osvrtom na bogati Kalendar događanja u 2024. godini.

U nazočnosti velikog broja posjetitelja i regionalnih političkih uzvanika, diplomatskog zbora, gospodarstvenika u Mostaru je 16.4. svečano otvoren 25. po redu Međunarodni sajam gospodarstva, koji će trajati pet dana. Zemlja partner ovogodišnjeg izdanja je Republika Hrvatska. Na sajmu se predstavljaju kompanije iz 30 zemalja, a tijekom njegovog trajanja bit će upriličen niz značajnih gospodarskih događaja.

U okviru 25. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru predstavlja se i turistička ponuda Srednje Bosne. Na zajedničkom štandu koji se nalazi u sklopu izlagačkog prostora Vlade SBK/KSB (paviljon 2), turističku ponudu predstavljaju: JU Agencija za kulturno povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajce, Turistička zajednica općine Jajce i Turistička zajednica SBK/KSB.