Zbog novonastale situacije s epidemijom koronavirusa i novih mjera Kriznog stožera Federacije BiH, kojima su dopušteni organizirani skupovi na otvorenom samo do 100 osoba (u što su uključeni natjecatelji, stručni žiri i tehnička podrška), ove godine nismo u mogućnosti pristupiti organiziranju Međunarodnih natjecateljskih skokova s vodopada. 

Žao nam je što nakon prošlogodišnjih skokova, na kojima se okupilo više od 4.000 posjetitelja, ove godine nismo u mogućnosti ponoviti ovaj spektakularni sportski događaj i omogućiti našim sugrađanima i brojnim posjetiteljima uživanje u natjecanju najhrabrijih skakača iz BiH i inozemstva.

Zbog svega navedenog, skupa s općinom Jajce, donijeli smo odluku o otkazivanju ovogodišnjih skokova jer smatramo da natjecanje koje iziskuje velike organizacijske napore i financijske troškove nije opravdano ukoliko u njemu neće moći uživati brojni gledatelji. Osim toga, smatramo da u ovim kriznim trenucima moramo svi pokazati odgovornost prema donesenim mjerama, ali i prema svim našim sugrađanima.

Koristimo ovu prigodu i da se ispričamo svim ljubiteljima skokova s vodopada što će ove godine, zbog općepoznate situacije u državi, biti uskraćeni za jedan nesvakidašnji sportski događaj.

JU „Agencija Jajce“