U Jajcu snimljena je druga po redu emisija Domaće je domaće OBN televizije. Poznati voditelj Vjeko Kramer je boravio u Jajcu i napravio još jednu zanimljivu emisiju o na našem gradu. Ovim putem se zahvaljujemo vrijednoj ekipi OBN televizije i pozivamo ih da snime još emisija u Jajcu.

O serijalu

U programu OBN TV od 18. septembra počinje još jedna nova lifestyle emisija „Domaće je domaće“ iz čijeg se naziva može zaključiti da podržava domaće.  Vjeko Kramer i ekipa OBN TV u narednim mjesecima će obilaziti Bosnu i Hercegovinu i promovirati mala obiteljska gazdinstva i njihove proizvode.  U svakoj emisiji predstaviti će se i po jedan grad/mjesto kroz gastro-putopisnu razglednicu.

Emisija se sastoji od tri djela: Turistička razglednica, Predstavljanje domaćinstva i Kuhanje.

Svaki grad ima svoju dušu, a dušu svakog grada čine ljudi. U Lifestyle magazinu „Domaće je Domaće”oni će ispričati svoju priču o uspjehu. To je bio i povod za razgovor sa najprepoznatljivijim TV licem u BiH Vjekom Kramerom.

OBN TV uvelike priprema novi projekt “Domaće je domaće” na čijem ste vi čelu, kao producent i voditelj, možete li nam objasniti o čemu se točno radi?

Radi se o jako zanimljivoj emisiji koja se sastoji iz tri djela. Prvi dio je razglednica od 15-ak minuta u kojoj prikazujemo određene gradove u BiH, zatim pronalazimo u tim gradovima zanimljive proizvođače općenito ljude koji se bave zanimljivim poslovima i na kraju kuham s njima… Planiramo osmisliti zanimljivih i zabavnih 45 minuta za naše drage gledatelje.