Sinoć (10.11.2013. godine) našu web stranicu je posjetilo preko 1 000 posjetilaca. Samo za dva sata (od 20:00 h do 22:00 h) bilo je 746 posjeta. U jednom momentu je bilo 156 posjetilaca na portalu. www.agencija-jajce.ba do sada (za samo 4 mjeseca) broji preko 46 000 posjeta.

Drago nam je da pratite naš rad i to nam daje podršku u našem daljem djelovanju. Posebno nam je drago što veliki broj ljudi voli vidjeti lijepe vijesti. Na našoj stranici nećete pročitati ništa loše.

Cilj Agencije je široj javnosti širom svijeta prezentirati i promovisati svu kulturno-historijsku i prirodnu baštinu i sve turističke potencijale općine Jajce, privući što veći broj turista kako domaćih (iz Bosne i Hercegovine) tako i inostranih iz zemalja sa svih kontinenata. Jajce ima šta pokazati i ima se čime ponositi.

Drage jajčanke i jajčani u dijaspori širom svijeta, budite „ambasadori“ Jajca i prezentirajte vaš i naš grad tamo gdje živite i radite. On je i dalje vaš i ne zaboravljajte ga.

Naš cilj je, razvojem turizma ekonomski ojačati i poboljšati život i suživot svih stanovnika općine Jajce. Pomozite nam u ovim aktivnostima.

U ime uposlenih u JU „Agenciji za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“ i u svoje lično ime najiskrenije zahvaljujemo svima vama koji pratite naš rad i dajete nam podršku i pomoć.

Svaka vaša dobronamjerna primjedba i sugestija dobro će nam doći.

Pratite nas i dalje jer bit će još boljih i ljepših vijesti.

S poštovanjem.

Direktor Agencije

Huso Hadžić

 

E-mail: [email protected]Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.