HKD Napredak podružnica Jajce predstavlja jedino kulturno društvo u Jajcu koje svojim radom njeguje kulturu i tradiciju Hrvatskog naroda na području općine Jajce. Stoga Vas molimo da svojim dolaskom podržite Uskrsni koncert.

 

Uskrsni program je jedina manifestacija koja na nivou Općine Jajce obilježava najznačajniji kršćanski blagdan. Održava se već dugi niz godina s kontinuiranim porastom u kvaliteti, posjećenosti i opsegu. Ovogodišnji Uskrsni koncert održat će se 17. travnja 2017. godine na Uskrsni ponedjeljak u Domu kulture u Jajcu s početkom u 19.00 sati, ulaznica je 2KM, a za najmlađe je ulaz besplatan.

Uz neizostavni Napretkov zbor i Mandolinski sastav koji će nastupati na ovogodišnjem koncertu uz Veliki crkveni zbor i zbor Frame Jajce, gost ovogodišnjeg svečanog Uskrsnog koncerta jest Mješoviti zbor Hrvatskog kulturnog društva Napredak iz podružnice Kreševo koji se rado odazvao našem pozivu.

Nadamo se da će i ove godine kao i prethodnih, dvorana Doma kulture biti posjećena i da ćete zajedno s nama proslaviti naš najznačajniji blagdan te nastaviti tradiciju održavanja ovog kao i svih ostalih koncerata i manifestacija u organizaciji HKD Napredak podružnica Jajce.

 

 

 

 

HKD Napredak podružnica Jajce