Obavještavamo sve izlagače i kinologe da će se usprkos svim zbivanjima u vezi trenutnog stanja kinologije u BiH održati Državna izložba pasa svih pasmina III. CAC Jajce 2013.

 

Mi ovom prilikom pozivamo sve istinske izlagače i kinologe da nam se pridruže kako bi se družili i takmičili sa svojim psima. Iako je održavanje ove manifestacije osporavano, Kinološki klub „Biseri Plive“ želi nastaviti tradiciju, te okupiti ljude dobre volje kao predhodnih godina. Ove godine izložba će biti održana 16.06.2013. godine, na lokaciji Malog plivskog jezera (Mlinčići) u Jajcu, kao i predhodnih godina.

Članovi kinološkog kluba „Biseri Plive“ ukoliko su u mogućnosti posjećuju sve manifestacije bez obzira na mjesto, organizatora i Savez pod kojim se održava manifestacija.

Također, ovom prilikom pozivamo i sve one koji nisu predhodnih godina bili u mogućnosti posjetiti nas da nas ove godine posjete. Kao i predhodnih godina, u što su se prisutni izlagači i posjetitelji već uvijerili, potrudit ćemo se da organizacija bude na nivou kakvom treba biti.