Dino Bajrić iz Sarajeva pobjednik je 3. međunarodnih skokova s Vodopada u Jajcu u kategoriji “Lasta”, dok je najbolji u kategoriji “Slobodni stil” bio Christian Wurst iz Njemačke.

Kako je kazao Feni predsjednik Organizacijskog odbora skokova u Jajcu, Huso Hadžić drugo mjestu u kategoriji “Lasta” osvojio je Aleksandar Aleksić iz Srbije, dok je treći bio Muhamed Mahmić iz Zenice.

Drugoplasirani u kategoriji “Slobodni stil” bio je Jimmy Anderson iz Danske, dok su treće mjesto podijelili Mladen Cvetković iz Srbije i Vladan Popović iz Zenice.

Hadžić je istkanuo da je, imajući u vidu vremenske uvjete, zadovoljan skokovima u Jajcu koje je, kako je kazao, pratilo između 2.500 i 3.000 posjetitelja.

“Najvažnije je, da je atmosfera bila na visokoj razini i da je sve prošlo kako treba, s obzirom na to da je to, ipak, ekstremni sport”, kazao je Hadžić.

Po njegovim riječima, sudjelovanje oko 30 skakača iz šest zemalja dokazuje da skokovi u Jajcu imaju međunarodni karakter, a o važnosti ovog natjecanja govori i to da je gost bio Kolumbijac Orlando Duque, deveterostruki svjetski prvak u skokovima u vodu.

Osim natjecatelja iz BiH, na skokovima u Jajcu sudjelovali su skakači iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Danske i Njemačke.

 

Pogledajte video skokova:

 

 

(Izvor: Fena/Agencija-Jajce)