Legendarni pjevač nastupa u Jajcu

Koncert Harisa Džinovića nakon Skokova sa Vodopada

Haris Džinović će u subotu, 13. avgusta 2022. nastupiti u Jajcu.

Koncert ovog legendarnog izvođača folk muzike desit će se po okončanju atraktivnog takmičenja 7. međunarodni skokovi sa Vodopada, koje u Jajce svake godine privuče na hiljade gledatelja.

Upravo će plato ispod Plivskog vodopada, mjesto koje svojom ljepotom oduzima dah, i biti prostor na kojem će 13. avgusta od 21 sat nastupiti Džinović, koji ne samo da važi za pjevača koji ima fantastične vokalne sposobnosti, nego je i plodonosan autor i tvorac brojnih hitova.

„I tebe sam sit kafano“, „Dajte vina hoću lom“, „Sjećaš li se one noći“, „Kako mi nedostaješ“, „Ostariću neću znati“ „Muštuluk“, „Jesul’ dunje procvale“, „Pariške kapije“, „Da si me bogdo voljela“, „Čekaj me“… samo su neki od neprolaznih hitova Harisa Džinovića.

Koncert Harisa Džinovića u Jajcu dio je kampanje “Doživi ljeto u Jajcu 2022.”, koja ima za cilj obogatiti kulturno-turističku ponudu Jajca i učiniti je atraktivnijom kako za građane Jajca i okolnih gradova, tako i za brojne posjetitelje koji Jajce posjećuju u ljetnom periodu.

Ulaznice za koncert Harisa Džinovića, koji će u subotu 13. avgusta od 21 sat biti održan na platou ispod Vodopada u Jajcu, koštaju 20 KM i mogu se kupiti u Info centru Agencije Jajce i Hotelu Tourist 98 u Jajcu, kao i putem sistema Kupikartu.ba

(link: https://www.kupikartu.ba/karte/event/5544/haris-dinovi)