Mlada bh. pjevačica Magdalena Bogić koja je postala poznata širom regije nakon učešća u muzičkom šou X Factor Adria 2015. snimila je spot za prvi singl “Nije kraj” koji premijerno možete pogledati na portalu Klix.ba.

 

Pjesma je inspirisana ljubavlju, a tekst je radio poznati bh. pjevač Aldin Kurić, poznatiji kao A’Dino. Za spot je bio zadužen Tomislav Čavka, alias Micko.

Spot je snimljen u Jajcu, gradu u kojem je talentovana Magdalena rođena, te na izletištu Balkana, a u njemu se pojavljuju građani ovog malog bh. grada.“Ostvarila sam ono što sam zaista htjela – snimiti pjesmu i uraditi spot. Uživala sam u svakom trenutku snimanja jer to sam ja, tu se vidim i to sanjam. Želim se zahvaliti svima koji su bili dio ovoga, posebno ekipi koja me je snimala, sređivala i pazila tokom snimanja. Nadam se da sam ispunila vaša očekivanja”, rekla je Magdalena.

Magdalena je postala poznata nakon što je na popularnom muzičkom šou izvela pjesmu Marije Šerifović “Molitva”, te je napredovala iz kruga u krug. Mentor joj je bio Željko Joksimović, a stigla je do superfinala.

 

(klix.ba)