BHR1 je i ove godine sa svojom stručnom ekipom koju je predvodila Vanja Iličić pratio i uživo izvještavao sa „2. MEĐUNARODNIH TAKMIČARSKIH SKOKOVA SA VODOPADA“.

Dan je bio divan, atmosfera fantastična, skakača puno više nego lani, oduševljeni ovom prirodnom skakaonicom…Primjetni su organizacijski pomaci u odnosu na prošlu godinu, a mislim da će dogodine biti brilijantno! U radijskom prenosu smo imali velikih tehničkih teškoća, ono kad nam u gužvi iskopčaju struju 🙂 – dakle dan prštao od adrenalina. Radili smo momački, što bi rekli, mislim na kraju da smo odradili dobar posao, a kad tome dodam i da da sam ponovno srela puno dragih ljudi, ističe Vanja.

Vanja Iličić

U prilogu poslušajte tek dio programa koji je emitiran, Vanja je okupila neke od najistaknutijih skakača: Sanel Duvnjak, Danko Dangubić, Marko Pavlović, Lorens Listo i dr., predsjednika stručnog žirija Emira Balića.

“Pred početak 2. takmičarskih skokova sa vodopada u Jajcu” – Klikni na fotografiju

 

“Nakon 2. takmičarskih skokova sa vodopada u Jajcu”  Klikni na fotografiju

 

“Oni koji žive skokove u vodu” Klikni na fotografiju


Srdačno se zahvaljujemo BHR1 i Vanji na odlično odrađenom poslu, te mogućnosti da i oni koji nisu u Jajcu osjete dio atmosfere koja je vladala na „2. MEĐUNARODNIM TAKMIČARSKIM SKOKOVIMA SA VODOPADA“. Nadamo se da nas BHR1 prati i na „3. MEĐUNARODNIM TAKMIČARSKIM SKOKOVIMA SA VODOPADA“ koji će se održati 6.8.2016. godine.