Dok se sabiraju utisci, gledaju fotografije, te čitaju novinski članci, nikako ne smijemo zaboraviti sve one koji su omogućili da se ova manifestacija održi.

Ovom prilikom, Organizacijski odbor 1. međunarodnih natjecateljskih skokova sa Vodopada, se zajedno sa  JU“ Agencijom za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“  zahvaljuje svima koji su nesebično stavili sebe i svoje dragocjeno vrijeme na raspolaganje, te omogućili posjetiteljima i natjecateljima što bolje uvjete za uživanje u ovoj manifestaciji. Na samoj organizaciji Skokova bilo je angažirano oko 100 osoba, a neki od njih su:

Turistički vodiči grada Jajca,

Kajak kanu klub Jajce,

Rafting klub Jajce,

Gradska duhački orkestar/Limena glazba  Jajce,

Vatrogasno društvo Jajce,

Gorska služba spašavanja,

Dom zdravlja Jajce,

JKP „Čistoća i zelenilo“ Jajce.

Posebnu zahvalnost dugujemo sljedećim: Agencija Securitas Mostar, te PU Jajce koji su svojim profesionalnim angažmanom omogućili da se manifestacija održi bez incidenata, kao i brojnim drugim individualnim osobama, koje su doprinijele ovom nivou uspješnosti.

Svjesni smo činjenice da su ovo 1. Skokovi sa Vodopada, stoga ćemo u narednom periodu detaljno analizirati sve što se događalo, kako bi naredni Skokovi sa vodopada bili još uspješniji i bolji.

 

Turizam je kompleksna djelatnost koja, da bi se u svom punom obimu ostvarila, zahtijeva angažman brojnih subjekata, stoga nam je drago da smo uspjeli povezati  navedene zajednice našeg društva, a rezultati su pored posjećenosti manifestacije, slika Jajca na brojnim medijskim stranicama i puni lokali u kojima je nekoliko tisuća gledatelja zatražilo osvježenje.