Hrvatsko kulturno društvo Napredak podružnica Jajce i ove godine organizira Tradicionalni Božićni koncert koji će se održati 17. prosinca 2016. godine u Domu kulture s početkom u 18.00 sati.

Gost koncerta je Đani Stipaničev, poznati hrvatski  kazališni tenor – bariton, zvijezda domaćih rock opera i mjuzikala, široj javnosti poznat po svojim vokalnim sposobnostima i kazališnim angažmanima. Pored Đanija Stipaničeva nastupit će i Napretkov zbor Nikola Šop, Napretkov mandolinski sastav Stjepan Tomašević, Veliki crkveni zbor te zbor Frame Jajce.

Nakon koncerta nastavit će se druženje uz božićne pjesme, kuhano vino i čaj kod Napretkovog božićnog drvca, gdje će se održati i božićni sajam na kojem svoje radove izložiti Frama Jajce, Srednja strukovna škola Jajce, Napretkova sekcija kućna radinost, zajednica žena Kraljica Katarina Kosača, jajačke pekare te sarajevski Klas.

Sretni smo da Božićni program raste iz godine u godinu te se svake godine povećava broj izlagača na Božićnom sajmu. To je sve moguće zahvaljujući našim sponzorima i dobročiniteljima koji nam iz godine u godinu pomažu.

Ove godine HKD Napredak podružnica Jajce s Udrugom kralj Stjepan Tomašević organizira prošireni Božićni program pod nazivom „Božić u kraljevskom gradu“. U utorak 13. prosinca 2016. godine će djeca iz JU Dječji vrtić „Bare“ Jajce ukrasiti Božićno drvce ispred Doma kulture u Jajcu.

U sklopu programa izvest će se i dvije kazališne predstave. Prva predstava pod nazivom „Rodijaci“ bit će prikazana 18. prosinca 2016. godine (nedjelja) u Domu kulture s početkom u  18.30 sati, dok će se druga predstava pod nazivom „Ja sam dama“ prikazati 19. prosinca 2016. godine (ponedjeljak) u Domu kulture s početkom u 18.30 sati.

HKD Napredak poziva sve građane Jajca da posjete Napretkov Tradicionalni Božićni koncert u sklopu programa „Božić u kraljevskom gradu“ kao i sve što će se održavati tijekom sljedećih nekoliko dana. Dobro nam došli.

 

 

(napredakjajce.ba)