Svečanost obilježavanja počinje danas u 19 sati u Gradskoj galeriji kada će biti otvorena izložba autora Senada Begića, dok će u  četvrtak u 16:30 sati u Domu kulture Jajce biti otvorena izložba učeničkih radova.

U petak, s početkom u 9 sati, upriličit će se svečanost polaganja cvijeća na Spomen fontanu osloboditeljima Jajca, a u 9:30 sati održat će se Svečana sjednica Općinskog vijeća Jajce.

Dana 24.11.2016.godine, na svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana državnosti BiH (25. novembra/studenog), u Domu kulture Jajce, sa početkom u 17:00 sati,  JU „Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“ će dodijeliti nagrade učenicima osnovnih škola u Jajcu za najbolje likovne i literarne radove, koji su odabrani od strane stručnih komisija u okviru nagradnog konkursa/natječaja pod nazivom „Moj grad Jajce – muzej pod vedrim nebom“.

Svečano otvorenje izložbe učeničkih radova pristiglih na konkurs/natječaj će biti upriličeno dana 24.11.2016.godine, u holu Doma kulture Jajce, sa početkom u 16:30 sati.

 

(Jajce online/JU Agencija Jajce)