Moto klub „Padrino“ iz Jajca, ove godine organizuje 9. moto susrete koji će se održati 17. i 18. juna/lipnja na poznatom kupalištu Brana, koje je udaljeno tri kilometra od Jajca. Prethodni moto susreti su bili odlično posjećeni, ali ove godine organizatori se nadaju da će biti još posjećeniji.

Cilj ove manifestacije je okupiti što veći broj simpatizera ovog vida rekreacije, ali i razviti nove prijateljske odnose sa svim moto klubovima u BiH, a i izvan granica naše države.  Očekuje se veliki broj učesnika, više od 1000 iz svih krajeva BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Mađarske, Austrije, Njemačke, Švedske…

Da bi ovaj događaj opravdao naziv jednog od najpopularnijih u BiH organizatori, odnosno članovi MK „Padrino” su za sve svoje goste bajkere, a i one koji to nisu osigurali kvalitetan program.

Tradicionalno će učesnici na svojim dvotočkašima prodefilirati gradom, biti će upriličene razne moto igre, a za još bolju atmosferu  i nezaboravan doživljaj pobrinut će se muzičke grupe „Lazy band”, „Posebna vožnja” te „Gruver”.

Za sve učesnike na ovoj manifestaciji obezbijeđeni su besplatni obroci.

(Jajce Online)